fbpx

Sárberki fürdőzés

Új szolgáltatás!

Faházaink télen-nyáron, már szabadtéri fürdődézsával is bérelhetők! A családi házak, a deluxe házak, és a különálló kis ház közelében bérelhető fürdődézsa. 

Fürdődézsa bérleti díja

Bérleti díj szállóvendégeknek 6 személyre
⠀24 000 Ft/24 óra
Szállóvendégeknek 6 fő felett:
⠀3600 Ft/24 óra/fő
Nem szállóvendégeknek 6 személyre
⠀24 000 Ft/12 óra
Nem szállóvendégeknek 6 fő felett:
⠀3600 Ft/12 óra/fő

Fürdődézsáink

Fürdődézsáink fából, hagyományos kádár technológiával készült kézműves prémium termékek. Fatüzelésű kályhával fűthetők, így télen-nyáron a vendégek rendelkezésére állnak. Célunk, hogy vendégeink a horgászat és a természet közelségének örömein felül egyéb módon is kikapcsolódhassanak nálunk, ezért a dézsák számát folyamatosan bővítjük!  Ezek a tóparton, a házak közelében helyezkednek el, gyönyörű kilátással a horgásztóra. 6-8 fő is elfér bennük, így az egész család kényelmesen együtt pihenhet. Dézsáink pezsgőfürdős kialakításúak.

Pihentető sófürdőzés!

Az élmény fokozása mellett az egészség is fontos szempont! A víz kiváló minőségű parajdi sóval dúsított, amely egy adalékanyag mentes, tiszta és jó minőségű só. Használja ki a sófürdőzés számtalan pozitív élettani hatását! A sófürdőzést kiváló méregtelenítő hatású, emellett kifejezetten ajánlják reumatikus, mozgásszervi panaszokra, de stresszoldásra is. A sófürdőzés fokozza a végtagok vérkeringését, csökkenti az ízületi fájdalmakat, emellett pedig egy különleges és jó élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt.