fbpx

Rezsi költségek

Kedves Vendégeink!

A világpiaci problémák bennünket is elértek. A magyar energiaárak folyamatos és drasztikus emelkedése a mi működésünket is befolyásolja.  Azért, hogy ez a sokaknak kedves és szerethető, békés hely megmaradjon olyannak, amiért rengeteg visszajáró vendégünk szeret minket, változásokat kell eszközölnünk, hogy csökkentsük a megnövekedett terheinket.

Mi a Sárberki tónál a rezsitöbbletet mindenkire egyenlően átterhelő áremelés helyett igazságosabbnak tartjuk, hogy mindenkinek a szállás díján felül az egyéni fogyasztása alapján kerül felszámolásra a felhasznált villamosenergia. A  villamosenergián felül semmilyen más rezsi költséget nem számolunk fel, így 2023. január 1-től a szállás árain felül úgynevezett áram költséget számolunk fel a tényleges fogyasztás után.

Szállás költségek

2023. január 1-től a szállás árain felül áram rezsi költséget számolunk fel.

Minden szállás típusunk érvényes alapárát megtalálják a szállás és foglalás oldalakon.

  • A szállás alapárán felül a vendégek egyéni fogyasztása alapján a szállás díja az elfogyasztott villamosenergia árával megemelkedik.
  • A korábbi évek átlagát figyelembe véve ez a költség megközelítőleg 1000-1200 Ft/Fő/éjszaka összegnek felel meg.
  • Az elfogyasztott áram költségét 180 Ft/kwh áron számoljuk fel.

Elfogyasztott áram díja: 180 ft/Kwh

Rezsi árak a gyakorlatban

  • Minden faházunkat egyedi áram mérőórákkal szereltük fel.
  • Érkezéskor, amikor Ön a szállást átveszi, akkor a munkatársunkkal közösen lefényképezik a mérőórát és a leolvasott mérőóraállást rögzítjük.
  • Távozáskor a munkatársunkkal közösen a mérőórát újra lefényképezik és a leolvasott mérőóraállás alapján 180 ft/kwh áron az elfogyasztott áram költségét felszámoljuk az Ön szállás díján felül.