Sárberki Horgásztó

Dézsafürdő

 

Új szolgáltatás

Faházaink télen-nyáron, már szabadtéri fürdődézsával is bérelhetők!

 2020. októberétől új dézsafürdő szolgáltatással bővülünk! Házaink télen-nyáron 6-8 fős szabadtéri, pezsgőfürdős, fűthető dézsafürdővel is  bérelhetők. *2020. Október 1-től a családi házak, a deluxe házak, és a különálló kis ház közelében lesz bérelhető fürdődézsa. A dézsák telepítése folyamatos. 

 

Fürdődézsáink fából, hagyományos kádár technológiával készült kézműves prémium termékek. Fatüzelésű kályhával fűthetők, így télen-nyáron a vendégek rendelkezésére állnak. Célunk, hogy vendégeink a horgászat és a természet közelségének örömein felül egyéb módon is kikapcsolódhassanak nálunk, ezért a dézsák számát folyamatosan bővítjük! Terveink szerint 2021 végére minden ház és apartman közelében elérhető lesz ez a különleges fürdőzési lehetőség. Ezek a tóparton, a házak közelében helyezkednek el, gyönyörű kilátással a horgásztóra. 6-8 fő is elfér bennük, így az egész család kényelmesen együtt pihenhet. Dézsáink pezsgőfürdős kialakításúak.

Pihentető sófürdőzés!

Az élmény fokozása mellett az egészség is fontos szempont! A víz kiváló minőségű parajdi sóval dúsított, amely egy adalékanyag mentes, tiszta és jó minőségű só. Használja ki a sófürdőzés számtalan pozitív élettani hatását! A sófürdőzést kiváló méregtelenítő hatású, emellett kifejezetten ajánlják reumatikus, mozgásszervi panaszokra, de stresszoldásra is. A sófürdőzés fokozza a végtagok vérkeringését, csökkenti az ízületi fájdalmakat, emellett pedig egy különleges és jó élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Kérjen fűtött pezsgőfürdős dézsafürdőt az apartmanhoz 6 főig 12 000 Ft-os napi áron!

Kérjük, szállásfoglaláskor jelezzék, hogy a fürdődézsára igényt tartanak-e, hány fővel és hány napra szeretnék igényelni!

Kérjük, hogy vegye figyelembe, amennyiben a szállása közelében elhelyezett dézsát nem szeretné használni, akkor előfordulhat, hogy más vendégek fogják kibérelni azt. Kérjük, hogy a dézsa használatáról foglaláskor legyenek szívesek egyeztetni velünk! A dézsa bérlés díja szálló-vendégeinknek 12.000. Ft/24 óra/ 6 fő,  6 fő felett 2.000. Ft/24 óra/fő

Amennyiben rendelkezünk szabad fürdődézsával, akkor azokat nem szálló vendégeink is kibérelhetik. Ára: 12 000 Ft /12 óra/6 fő, 6 fő felett további 2000 Ft/ fő/ 12 óra.