fbpx

Szálláshelyünk 2023. január 2-ig nyitvatart

Téli időszakban foglalható faházaink: Deluxe, VIP, Nagy családi faházaink, a 2 és 4 személyes apartmanok, valamint a különálló 2 személyes faházunk.

*Szép kártyát elfogadunk.

A faházak fűthető dézsafürdővel is bérelhetők, amelyek a házak mellett közvetlenül a tóparton helyezkednek el.

*Horgászat egész évben folytatható.

A Sárberki horgásztó meghosszabított nyitvatartással várja vendégeit. 2023. január 2-ig nyitvatartunk. Szállásaink közül a téli időszakban foglalhatók a Deluxe, Vip, Nagy családi faházaink, valamint a különálló 2 személyes faházunk. A faházak fűthető dézsafürdővel is bérelhetők, amelyek a házak mellett közvetlenül a tóparton helyezkednek el. *Kérjük, érdeklődjön az info@sarberkito.hu oldalon, hogy az a faház amelyet foglalni szeretne rendelkezik-e saját dézsafürdővel.

2022.december 20. és 2023.január 2. közötti ünnepi időszakban minden szállóvendégünknek kedveskedünk választhatóan egy bögre forralt borral vagy 1 bögre meleg teával ezen felül 1 adag halászlével vagy gulyáslevessel.

*Az ünnepi akció keretében szolgált ételek és italok a porta épületnél kerülnek átadásra. Büfé szolgáltatásunk a téli szezonban nem elérhető.

  • Szilveszter éjjelén éjfélkor tűzijátékkal készülünk.
  • Büfé épületünknél a tűzijáték előtt pezsgős koccintásra várjuk szállóvendégeinket.
  • A tűzijáték után vendégeinket egy pár virslivel, forralt borral vagy teával kínáljuk meg.

*Az éjjeli tűzijáték és büfé épületben történő újévi köszöntés zártkörű rendezvényként kerül megszervezésre. A Sárberki tó nem fogadja a nem szállóvendégeket a horgásztó magánterületén.

*Büfé szolgáltatásunk a téli időszakban zárva tart. Szilveszter éjjelén az ünneplés időtartama alatt fogadja a vendégeket a szilveszteri ünnepi ital és étel fogyasztás céljából, egyéb kiszolgálás nem elérhető.

2022.december 20. és 2023.január 2. közötti ünnepi időszakban minden horgászvendégünknek kedveskedünk választhatóan egy bögre forralt borral vagy 1 bögre meleg teával.

Az ünnepi időszak alatt minden jeggyel és bérlettel rendelkező vendégnek felszolgáljuk az általa választott bögre italt.

Az italokat a porta épületnél vehetik át. Büfé szolgáltatásunk a téli szezonban nem elérhető.

Töltse el nálunk, békés és nyugodt környezetben az év legszebb ünnepnapjait.